Hej, vi har något spännande att berätta för dig!

Från årsskiftet blir VVS Analys en del av Indoor Energy.

Som en del av er redan vet så börjar jag närma mig pensionsåldern. Jag har funderat en hel del de senaste åren på hur vi på bästa sätt kan ta hand om både våra kunder och vår otroligt duktiga personal och kanske till och med få bolaget att ta nästa kliv. Några av er har ställt frågan till mig direkt och jag vet att andra har funderat. Nu har vi tillsammans hittat en lösning som jag känner mig otroligt nöjd, stolt och glad över. Från årskiftet kommer VVS Analys att vara en del av Indoor Energy.

Om Indoor Energy

Indoor Energy har precis som VVS Analys sitt huvudfokus på service inom kyla, värme, ventilation och styr- & reglerteknik. Indoor är en av de ledande aktörerna inom energi- och klimatomställning. I och med förvärvet av VVS Analys stärks Indoors närvaro i Stockholm ytterliggare. Indoor är stora nog att hantera stora komplexa uppdrag men små nog att vara flexibla och ha nära relationer med sina kunder.

Vi valde Indoor Energy

För mig har processen varit viktig och jag har låtit det ta tid, det är över 18 månader sedan jag inledde samtalen med Mats Bjelkevik på Indoor. Jag har redan från början involverat personalen i hur och när vi skall ta VVS Analys till nästa steg. Det innebär att vi tillsammans valt Indoor, dels för att våra värderingar stämmer överens men också att vår syn på kunder och teknik är dem samma. Det gör att Micke, Mattias, Matte och Jesper varit en del av processen och att vi alla fem valt Indoor. Vi ser att det finns utvecklingsmöjligheter både för personal och kunder och det tror jag skapar en bra förutsättning för att det skall bli ett lyckat samgående.

Det här händer nu

VVS Analys kommer vid årskiftet att fusioneras och bli en del av Indoor. Micke och Mattias kommer att flytta till Indoors södra kontor i Skarpnäck medans Matte och Jesper som bor norr om stan flyttar till kontoret i Solna. För dig som är kund innebär det att vi blir starkare och mer kompletta som leverantör. Vi kommer att finns kvar med samma telefonnummer som innan men få nya mailadresser. Själv kommer jag att finnas kvar som partner till Indoor på deltid, men jag och min fru Liselotte kommer också att trappa ner och arbeta lite mindre. Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig.

Vänliga hälsningar,

Ben Lervik                                                                                                                          Stockhom oktober 2020

 

För mer information kontakta gärna:

Ben Lervik, VD VVS Analys, 070-957 41 20, ben@vvsanalys.com

Mats Bjelkevik, VD Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp på ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 190 medarbetare och omsätter ca 350 miljoner. Indoor Energy har kontor på 10 orter och verkar i hela Mälardalen och stor-Göteborg. Indoor Energy är också rikstäckande genom det samägda bolaget Near4you.

vvs analys ab

Kontor

Cementvägen 2, 136 50 Jordbro

Ring oss

Tel: 08-500 117 03